Да ​​поставяте себе си, като личност,  на първо място, е

...
Да ​​поставяте себе си, като личност,  на първо място, е
Коментари Харесай

Когато започнете да живеете за себе си, ще озлобите много хора

 Да ​​поставяте себе си, като персона,  преди всичко, е изцяло обикновено. Запомнете го един път вечно! Трябва да сте номер едно за себе си! Главното е  – да не забравяте за какво го правите…

Разбира се, да бъдем безкористни и да слагаме потребностите на другите над личните си потребности, несъмнено, е добре, само че когато това води до живот в жестоки, а и надалеч от идеалните условия, сходна безкористност може да се окаже патология. Често нарцистичните персони желаят да вършиме всичко единствено за тях, а за себе си – нищо.

Започвайки да мислите за себе си, вие ще озлобите тези хора. Вашите услуги за тях към този момент са като опиат, към който са се пристрастили. Отнемете им следващата  доза и … ще провокирате голям изблик на експанзия към себе си.

Но за какво хората толкоз се озлобяват, че сте почнали да живеете за себе си?

Това за тях ще е много изненадващо…

За вас вътрешният диалог за живот за себе си, евентуално е назрявал от години, само че за външен наблюдаващ, на който е непознат стила на вашето мислене, такова решение може да наподобява ненадейно. Може даже да си намерения, че сте лакомец.

И вероятно, да започнете да поставяте себе си преди всичко в действителност е демонстрация на нарцисизъм. Но да сте лакомец не е толкоз неприятно. И в случай че постоянно действате безкористно, грижите ли се за себе си? Как човек може да бъде благ с различен човек, в случай че не може да прояви добрина към себе си?

Въпреки че това ще е голяма изненада за другите, кажете им истината: това е ваше персонално решение и по никакъв метод не е обвързвано с тях. А в случай че продължат да му се опълчват …

Съжалявам, само че не скърбя

Фразата „ скърбя, само че не скърбя “ разказва тъкмо какво би трябвало да почувствате в този случай. Просто не забравяйте, че думата „ Съжалявам “ е най-мощната дума в речника на индивида и тя би трябвало да се употребява единствено в случай че в действителност съжалявате или просто би трябвало да начертаете линия сред вас и някой различен.

Изводът е – вие нямате причина да се чувствате отговорни, че действате в свои ползи и всеки, който не е склонен с вас, би трябвало да се помири с това.

Вие сте номер едно, единствено не прекалявайте

Да се ​​поставяте преди всичко е обикновено. Трябва да сте номер едно за себе си! Главното е да не забравяте за какво вършиме това: желаете да се развивате като персона и да живеете по-добър и пълностоен живот, а не тъй като считате себе си над всички останали. Не казвайте това в очите на различен човек.

Започвайки да поставяте преди всичко своите лични потребности, можете да бъдете сигурни, че животът ви скоро ще се промени. Ще се грижите по-добре за себе си, ще можете да се концентрирате върху работа и отмора и ще се научите да се разбирате с хората. Ще има такива, които ще злобеят по ваш адрес за отхвърли да им помагате и да поставяте себе си преди всичко, само че такива хора не прибавят никаква стойност в живота ви.

Не се опасявайте да ударите с пестник по масата и изрично да заявите своите потребности. Това е вашият живот, тъй като вие сте пристигнали на този свят с цел да живеете за себе си, а не за някой различен.

източник: transurfing-real


 

Една молитва от единствено две думи, ще ви отбрани от три пагубни усеща, които унищожават здравето и душата

 

Има една молитва, която е с мигновено деяние. Тя има такава могъща мощ, че когато към нейна помощ прибягват хора, станали жертва на едно от трите нездравословни усеща (страсти): яд,…

Цялата публикация

 

Четири знака на зодиака, които висшите сили ще пазят от беди през цялата 2020 година

 

Всяка Нова година носи освен вяра и наслада, само че и терзания. Астролозите настояват, че има четири зодиакални съзвездия, които няма да имат проблеми през 2020 година Защото  ще ги…

Цялата публикация

 

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР